Slik kobler du Telia Box til TV-en

Hvordan bruke Telia valgmeny og poengsystem?

TV fra Telia: Telia Play

Slik funker Telia Play

Slik finner du «Innhold» på Telia Box

Slik laster du ned apper på Telia Box

Oppdatering av Telia Box

Den siste tiden har Telia oppgradert programvaren på kundenes Telia Box fra Android 8 til Android 11. Fordeler med dette er at Android 11 skal gi mer stabilitet, økt ytelse, raskere respons og generelt sett en bedre brukeropplevelse.

Den mest synlige endringen etter oppgraderingen er at hovedmenyen har endret posisjon fra toppen av skjermbildet til venstre av skjermbildet:

TeliaBox Hovedmeny A8 A11

Opplever du feil etter oppgradering eller ønsker mer informasjon, så kan du klikke deg inn på Telia sin hjelpeside for Telia Box:
https://www.telia.no/kundeservice/tv/support-tv/telia-box/problem-ved-android-11-oppdatering/