• Koble deg til Icotera fibersentralen
    • Enten ved hjelp av en nettverkskabel til en av de 4 LAN-portene på fibersentralen.
    • Eller via Wifi
      • Forhåndsdefinert navn og passord står på klistremerket på fibersentralen.

• Åpne nettsiden http://192.168.7.1/

Icotera Login

• Username
    • admin
  • Password
    • varangerbynett

• Helt til venstre under menyen "Settings"
    • Klikk på "Wi-Fi 802.11b/g/n" (dette er innstillingene for 2,4 GHz Wifi).
    • Skriv inn ønsket Wifi-navn i "SSID"-feltet.
    • Skriv inn ønsket Wifi-passord i "Encryption key"-feltet.

Icotera 2,4GHz

• Scroll helt ned på nettsiden.

Icotera Knapper

• Klikk på knappen "Save".
  • Deretter klikk på knappen "Apply".
  • Fibersentralen vil da bruke noen sekunder på å laste inn og sette i drift endringene som er gjort.

• Helt til venstre under menyen "Settings"
    • Klikk på "Wi-Fi 802.11ac" (dette er innstillingene for 5 GHz Wifi).
    • Skriv inn ønsket Wifi-navn i "SSID"-feltet.
    • Skriv inn ønsket Wifi-passord i "Encryption key"-feltet.

Icotera 5GHz

• Scroll helt ned på nettsiden.

Icotera Knapper

• Klikk på knappen "Save".
  • Deretter klikk på knappen "Apply".
  • Fibersentralen vil da bruke noen sekunder på å laste inn og sette i drift endringene som er gjort.